Historische en Nostalgische Reizen door Indonesie

Voor al diegenen die op zoek zijn naar de plaatsen uit het verleden van zichzelf of hun familieleden, kunnen we special programma’s organiseren naar de plaatsen van het verleden.Talloze mensen hebben op een of andere manier binding met Indonesië. Velen van hen, of hun ouders of grootouders, zijn geboren in Indonesië of hebben er gewoond of gewerkt. Voor al diegenen op zoek naar de plekken van het verleden van hen zelf of hun familie, kunnen wij programma’s op maat samenstellen.

We hebben gasten die een boek schrijven over hun grootvader die een lepra kolonie op Sumatra heeft gesticht, andere grootvaders waren ambtenaar, planter of militair. Men werkte voor handelsfirma’s, spoorwegen of plantages. Wist u dat Shell haar eerste olie op Sumatra heeft gevonden?

Mensen zijn op zoek naar de plaatsen van hun jeugd of die van hun familie, naar oude plantages, scholen waar men naar toe ging, huizen waar men in heeft gewoond of – in het geval van de Japanse burger internering – naar kampen waar men in opgesloten heeft gezeten.

We hebben gasten die op zoek zijn naar de Pekan Baru spoorweg – voor velen onbekend in tegenstelling tot de Birma spoorweg – en bijna vergeten. Over geheel Indonesië stichtten de Japanners burger internerings kampen, maar wie kent de locaties van Pulo Berayan,Glugur, het Brastagi kamp, Aek Pamienke, Bangkinang en Sirengo-rengo? Wie weet over de Junyo Maru, de Atjeh party en ‘Het Pannetje van Oliemans’? Voor al diegenen die op zoek zijn naar de plekken van het verleden kunnen wij nostalgische programma’s op maat verzorgen. U kunt hierover een bericht sturen naar Tri Jaya Tour & Travel met uw vragen en wensen (tours@trijaya-travel.com). Wij kunnen op basis van uw wensen een passend reisprogramma voor u samenstellen.

Avontuurlijke indonesië vakanties en rondreizen Orang Utan Bohorok / Bukit Lawang Dag Tour

WhatsApp us whatsapp