Het indrukwekkende natuurreservaat Kerinci Seblat is een van de weinige plaatsen op Sumatra waar de Sumatraanse tijger nog steeds in het wild leeft.

Het indrukwekkende Kerinci National Park

Het indrukwekkende Kerinci Seblat natuurreservaat is een van de weinige plaatsen waar de Sumatraanse tijger nog in het wild voorkomt op Sumatra. In het Kerinci reservaat zijn twee vulkanische bergen, de Gunung Tujuh en de 3805 meter hoge Kerinci.

Onderaan de berg groeien kaneelbomen die de indruk van een herfst (Indian summer) geven door hun roodgekleurde bladeren. Beide bergen kunnen beklommen worden met een gids. Het hoogste kratermeer op Sumatra ligt op de berg Gunung Tujuh op een hoogte van 1905 meter.

Enkele bijzondere activiteiten die u in het Kerinci National Park kunt ondernemen, zijn het beklimmen van de vulkaan Kerinci, het maken van een jungle tocht en het bezoeken van theeplantages.

Tri Jaya Tour & Travel stelt graag een reis voor u samen. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Kayu Aro theeplantages

Aan de voet van de Kerinci vulkaan liggen de beroemde Kayu Aro theeplantages, gesticht in 1926 door de Handels Vereeniging Amsterdam. De oude plantagehuizen ademen nog steeds de sfeer van de jaren 1920.

 

Onze tours naar het Kerinci National Park

Een reis naar het Kerinci National Park is opgenomen in de 24 daagse Sumatra reis. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen, zodat we samen met u uw reis kunnen samenstellen en organiseren.

Onze tours

A trip to The Kerinci National Park is included in the following packages:

(24 dagen programma)

WhatsApp chat