Vriendelijk geprijsde tours en vakanties door Sumatra

Tri Jaya Tour & Travel, specialist in Sumatra reizen en in Culturele en Historische programma’s. Wij brengen u naar de mooiste plekken van Sumatra zoals het Tobameer, het indrukwekkende West Sumatra, tropische eilanden langs de kust, het Orangutan rehabilitatiecentrum in Bohorok en de olifanten in Tangkahan.

Bezoek het Orangutan rehabilitatiecentrum, het Gunung Leuser Nationale Park, het Tobameer, Samosir, Olifanten in Tangkahan en nog veel meer ….

Tours door Sumatra

We bieden een uitgebreid programma van op maat samengestelde tours over Sumatra. Graag willen we u het mooie eiland Sumatra laten zien. U kunt zelf de bestemmingen uitzoeken voor een programma op maat. Een particuliere rondreis over Sumatra is eenvoudig èn voordelig met Tri Jaya Tour & Travel.

We kunnen een avontuurlijk Sumatra programma voor u organiseren met jungle trekkingorangutans en olifanten.

Aceh – In de provincie Aceh kunt u genieten van de fraaie stranden bij Sabang op het eiland Weh. De witte zandstranden en de indrukwekkende onderwater wereld zijn de ideale plek om te duiken en te snorkelen.

Noord Sumatra – Bezoek de Orangutans in het Orangutan Rehabilitatie Centrum bij Bohorok / Bukit Lawang in het Gunung Leuser Natuurreservaat. Of reis naar het prachtige  Tobameer met het eiland Samosir. Of ga naar de olifanten in Tangkahan.

Zuid Sumatra. Ontdek de fascinerende geschiedenis van Palembang.

West Sumatra –  In het indrukwekkende natuurreservaat Kerinci Seblat leeft nog steeds de Sumatraanse tijger in het wild. In West Sumatra kunt u genieten van de witte zandstranden en het kristalheldere water bij de eilanden voor de kust  van West Sumatra. Bezoek  Kota Gadang, het pittoreske zilverdorpje en er is nog veel meer om te ontdekken.

Culturele programma’s en Architectuur tours

Naast reizen door de prachtige natuur van Sumatra verzorgen wij ook speciale Culturele Tours en Architectuur Tours. Voor diegenen met persoonlijke herinneringen aan Sumatra en voor iedereen die geinteresseerd is in de geschiedenis van Sumatra, organiseren we speciale culturele en architectuur tours naar de Maleise, Batak en Minangkabau stammen alsmede naar de plekken van de koloniale geschiedenis. Koloniale architectuur kan nog steeds worden gevonden op plantages, in bedrijfsgebouwen en in vooroorlogse huizen. Het is de andere, onbekende kant van Sumatra. Wij vertellen het verhaal en brengen u er naar toe.

WhatsApp us whatsapp