4 Daagse Noord Sumatra orang oetan en olifanten jungle tour

Dag 1

Airport Kualanamu – Bukit Lawang
Aankomst op vliegveld Kuala Namu met vluchtnummer met … om … U wordt door ons van het vliegveld opgehaald daarna vertrek naar Bohorok, het orangutan rehabilitatiecentrum. Bohorok (BukitLawang) ligt aan de prachtige Bohorok rivier. Het is werkelijk een indrukwekkend natuurgebied met ondoordringbare jungle boven een wildstromende rivier. In dit natuurreservaat kunt u de orangutans in hun natuurlijke omgeving zien. Overnachting in Ecolodge BukitLawang of Cottage of Eriono Guest house of Sam’s Bungalow.

Dag 2
Bukit Lawang – Tangkahan

In de ochtend maakt u een wandeling van 3 uur door de jungle om de Orangoetans, Siamang (lange arm apen), Thomas LeaveMonkeys, Macaque met de lange staart en Gibbons en andere jungle dieren te zien. Een goede conditie en schoenen met goed profiel is vereist. Daarna rijdt u naar de Tangkahan olifanten lodge. Hier kunt u heerlijk zwemmen in de jungle rivier, zitten op een smal strandje vol vlinders en een douche nemen onder een jungle waterval. Overnachting in Mega Inn of Jungle Lodge of Linea Cottage met adembenemend uitzicht over de jungle. (eenvoudige accommodatie)

Dag 3
Tangkahan – Medan

In de ochtend om 8.30 uur kunt u olifanten wassen in de rivier. Dit is een leuke manier om met de olifanten om te gaan. Hierna rijdt u weer terug naar Medan. 1 overnachting in Hotel Deli River. Het hotel is gelegen in een tropische tuin aan de oevers van de Rivier Deli. U kunt hier uitrusten, zwemmen en wandelen.

Dag 4
Medan – Kualanamu Airport

Vandaag wordt u naar het vliegveld gebracht voor de vlucht naar uw volgende bestemming. Einde van uw Noord Sumatra programma.

Prijs
De prijs voor het bovenstaande programma voor:
2 – 3 personen is US $ 325,- per persoon
4 – 6 personen is US $ 255,- per persoon
Eenpersoonskamer toeslag is US $ 95,- per persoon

Inclusief
– Overnachtingen in tweepersoonskamers in bovengenoemde hotels
– Dagelijks ontbijt
– Vervoer in air conditioned auto met chauffeur volgens programma + brandstof
– Entrée- en parkeergelden
– Permit, locale gids voor 3 uur jungle trekking in Bukit Lawang op dag 2
– Olifanten wassen in Tangkahan op dag 3

Exclusief:
– Vliegtickets
– Verzekeringen
– Persoonlijke uitgaven zoals fooien, donaties, drankjes
– Maaltijden
– Hoogseizoenstoeslag

 

WhatsApp us whatsapp