Bali is het meest bekende eiland van de Indonesische  archipel, met zijn fascinerende unieke cultuur. Beroemde culturele centra op Bali zijn de schilders dorpen Ubud en Pengosekan.  Het dorp Peliatan is bekend vanwege haar dansen en gamelan muziek, Klungkung vanwege traditioneel houtsnijwerk en beschilderd ivoor, Mas voor ivoor bewerking, Gianyar voor textiel en Celuk en Bratan voor goud en zilverwerk.

Mogelijke tours, (de meeste van hen in het hotel arrangementen):

  • volledige dag Kintamani vulkaan tour
  • halve dag Denpasar City tour.
  • halve dag Uluwatu/Nusa Dau tour
  • volle dag Noord Bali tour.

Bali Parade

Bali

Bali, ook wel genoemd het bloemen eiland, ligt net ten zuiden van de evenaar. Het eiland is vooral beroemd vanwege haar unieke Hindoe cultuur, indrukwekkende tempels en paradijselijke stranden.

Vanaf de 15e eeuw, toen het Javaanse Majapahit koninkrijk werd verwoest, verhuisden intellectuelen, artiesten en handwerkslieden naar Bali, waar zij de Hindu cultuur in stand hielden. Tot de jaren 1950 was Bali in feite nauwelijks veranderd.

Tanah Lot Tempel

Bergen

De populaire trip naar de bergketen aan de noord kust leidt langs de bergen Kintamani en Gunung Agung van waaraf u een schitterend uitzicht over de omgeving heeft.

Gunung Agung

Meer bezienswaardigheden op Bali

WhatsApp us whatsapp