Reviews Tri Jaya Tour & Travel

Wij zijn een service gericht kwaliteits reisbureau op Sumatra. Naast ons reisbureau hebben we Hotel Deli River met Restaurant Omlandia in Medan. We streven er naar om uitmuntende service te geven.

Op Tripadvisor kunt u commentaren vinden van gasten die met ons hebben gereisd. Hieronder vermelden we met gepaste trots goede reviews en reacties die we van gasten hebben ontvangen.

 

Goed geregelde mooie Sumatra reis
“Wij zijn via Tri Jaya travel 7 dgn door Sumatra gereisd met Erwin als driver (bukit lawang, berastagi en toba meer) Erwin was een hele attente, relaxte en behulpzame chauffeur. Zijn engels was ook goed waardoor we goed met m konden communiceren. Hii gaf zowel gevraagd als ongevraagd goede adviezen. De organisatie van deze trip was heel goed geregeld. Ook alle accommodaties die Tri Jaya Tours voor ons geregeld had voldeden meer dan aan de verwachtingen. Alles was schoon, had een goede ligging en we werden overal heel gastvrij ontvangen. Tri Jaya Tours en Erwin, Terima kasih voor de mooie reis!!” (Romy-n1982) Reviewed August 30, 2017

Elf dagen met Tri Jaya op pad in Medan en rondom het Tobameer….
“Terug naar mijn geboorteland, dat was wat nog altijd op mijn verlanglijst stond.
Als maar voor me uit geschoven. Het is er eindelijk van gekomen: samen met enkele familieleden, die er ook geboren zijn, hebben we een programma opgesteld waarin ieder aan zijn trekken kwam. Dit hebben we voorgelegd aan Tri Jaya. Een kennis had enkele jaren eerder goede ervaringen met de eigenaars Dirk Buiskool en Diana Pardamean.
Ons voorstel voor de reis werd verder ingevuld, suggesties over en weer gedaan en daar rolde een programma voor een reis uit dat klonk als een klok. Samen met een voortreffelijke gids-chauffeur (Erwin), die ons voortdurend vergezelde en met raad en daad bijstond. Wat heeft hij ons veel laten zien. Dacht ook steeds met ons mee en was zeer flexibel, wanneer wij weer met wijzigingen kwamen. Bovendien een ervaren chauffeur, waarbij je je – in het hectische verkeer en in de bergen – geen moment onveilig voelde. Integendeel. Samenvattend: dankzij het gehele Tri Jaya team is deze reis een onvergetelijke ervaring voor mij. Ik verlang nu al weer terug!” (Hansverdermaas) Reviewed October 23, 2016

Zeer bijzondere en indrukwekkende tour
“Tri-Jaya had voor ons een boeiende reis samengesteld op basis van onze vragen over koloniale geschiedenis en belangwekkende plaatsen op Sumatra. We bekeken koloniaal Medan en maakten een tour door Noord-Sumatra.
We hadden twee weken dezelfde chauffeur, met wie het bijzonder goed klikte en bij wie we ons heel erg veilig voelden in het idiote verkeer. Hij sprak en begreep ook een beetje Nederlands en wist uitstekend waar we precies moesten zijn. Hij gidste ons ook door het lastige fooiensysteem en stopte de auto overal waar we wilden.” (54Theoria)
Reviewed May 27, 2017

Een reisbureau voor “à la carte” reizen.
In 2001 wilde ik naar het dorp Pakantan op Sumatra gaan waar mijn familie eind 19e eeuw als zendeling gewerkt hebben. Na vergeefse pogingen in Nederland vond ik bij het reisbureau Trijaya van Diana en Dirk Buiskool een warm onthaal en een à-la-carte programma waarin aan mijn wensen gehoor gegeven werd. De chauffeurs hebben met mij een klein stukje van Sumatra ontdekt. Met de hulp van Trijaya kon ik ook de reis op Java, de thee plantage van mijn grootvader bezoeken en op het eiland Bangka rondreizen om aan de hand van gegevens uit het dagboek van mijn overgrootvader, midden 19e eeuw, het eiland te herontdekken.
Het zijn waardevolle reizen omdat er door de attentie van de chauffeurs ik alle plaatsen kon bezoeken die als stuk familiegeschiedenis voor mij belangrijk zijn. Door de grote rijvaardigheid van de chauffeurs ben ik plekken geweest die niet op de toeristische kaarten staan. De chauffeurs waren erg attent. Tijdens de reizen lazen de chauffeurs de weerklank van onze wensen in onze ogen. Zij lieten ons belangrijke toeristische punten, legden uit hoe de rijst geteeld en geoogst wordt, we leerden veel over tropische bloemen en gewassen. Een belangrijk punt niet te vergeten: de koffie- en eet-stoppen die zorgvuldig uitgezocht werden om onze gezondheid op peil te houden.
Met veel genoegen kijk ik terug op alle reizen die ik de afgelopen vijftien jaar met Trijaya heb ondernomen, en dit was niet de laatste reis. Reviewed June 7, 2016

goede keus
“De orang utans in de vrije natuur bekijken was al jaren een grote wens. Daarom besloten wij een week op Sumatra door te brengen en een kleine rondreis vanuit Medan te maken. Wij zochten een rustig starthotel in het drukke Medan en dan kom je al vlug bij Hotel Deli River terecht. Op de site ontdekten we dat zij tevens touroperator zijn onder de naam ” Tri Jaya Tour and Travel”, wat is dan gemakkelijker dan de reis door hen te laten samenstellen voor een (in onze ogen) heel schappelijk bedrag? De correspondentie verliep heel vlot en bij de keuze van de overige hotels werd met onze wensen rekening gehouden.
Bij aankomst in hotel Deli River waren we heel aangenaam verrast: door de toegangspoort kom je vanuit het drukke Medan in een oase van rust terecht. Iedereen was even vriendelijk en spontaan, de kamer perfect, het eten en het zwembad heerlijk. De rondreis werd besproken, op een persoonlijke wens voor een bezichtiging werd meteen gereageerd en het nodige speurwerk verricht. De volgende dag begonnen we aan onze rondreis, aan het verkeer en de toestand van de wegen moet je even wennen, maar bij onze aardige chauffeur voelden we ons op ons gemak. Hij leerde ons onderweg het nodige over de natuur en de bevolking en ging op al onze verzoeken in. Ook over de hotels onderweg onderweg waren we meer dan tevreden.We hebben de koloniale gebouwen in Medan bezocht, het uitzicht op de vulkanen in Brastagi is fantastisch, het Tobameer met zijn prachtige natuur en batakhuizen, en voor ons het hoogtepunt: de orang utans: we hebben er maar liefst zeven gezien! Na de rondreis brachten we nogmaals een dag in hotel Deli River door en de volgende dag vertrokken we al heel vroeg met een geweldige ontbijtbox naar het vliegveld.” (tonria2016) Reviewed January 21, 2016

WhatsApp us whatsapp