Tri Jaya Tour & Travel. Uw reisorganisatie op Sumatra: Wie Wij Zijn.

Tri Jaya Tour & Travel is opgericht in 1991 door Diana Pardamean, die daarvoor als Nederlands– en Engels sprekende gids op Sumatra werkte voor Nederlandse, Europese en Amerikaanse gasten. Sinds 1991 hebben Diana Pardamean en haar echtgenoot, de Nederlandse historicus Dirk A. Buiskool en hun capabele en enthousiaste Indonesische staf, hun succesvolle reisbureau Tri Jaya Tour & Travel ontwikkeld.

family - Wie Wij Zijn

Hotel Deli River en Restaurant Omlandia

In 2006 openden we ons Hotel Deli River met Restaurant Omlandia. Hotel Deli River en het restaurant zijn gelegen buiten Medan in een rustige omgeving. We hebben een prachtige tuin waar u aan het drukke Medan kunt ontsnappen en kunt genieten van de natuur, prachtige bloemen en de vogels. Het concept van Hotel Deli River is een kleinschalig milieuvriendelijk familiehotel.

staff trijaya and deli river - Wie Wij Zijn

Ik ben geboren in 1962 in Padang Sidempuan en bracht mijn jeugd door in het mooie oude havenstadje Sibolga aan de Indische oceaan. In 1968 verhuisden we naar Medan. Vanaf 1980, in de begin jaren van het Amerikaanse en Europese groeps toerisme naar Sumatra, ben ik begonnen te werken als gids. Van Nederlandse missionarissen leerde ik de Nederlandse taal en daarna gidste ik ook toeristen uit Nederland. In 1991 hebben we Tri Jaya Tour & Travel opgericht, gespecialiseerd in individuele op maat gemaakte programma’s voor kleine groepen.

Diana Pardamean

Tri Jaya Travel

Ik ben in 1957 geboren in Hoogezand Sappemeer in Nederland. Na de studie geschiedenis aan de Rijks Universiteit Groningen, begon ik in 1990 te werken als docent Europese geschiedenis aan de Universiteit van Noord-Sumatra in Medan. Naast het docentschap heb ik samen met Diana Tri Jaya Tour & Travel opgericht. Voor onze gasten ontwikkelen wij uiteenlopende speciale reisprogramma’s  waaronder historische tours. Hiervoor schreven we de stadsgids over nog bestaande vooroorlogse architectuur Tours through Historic Medan and its Surroundings.

Publicaties van Dirk A. Buiskool

 

Dirk Aedsge Buiskool

Tri jaya travel

Verschillende soorten auto’s die worden gebruikt door Tri Jaya Tour & Travel

Aboutusimg1 - Wie Wij Zijn
Aboutusimg2 - Wie Wij Zijn

Heeft u vragen? Wij zijn altijd bereikbaar via e-mail tours@trijaya-travel.com of via de chatservice op deze website.