Wie Wij Zijn

Tri Jaya Tour & Travel is opgericht in 1991 door Diana Pardamean, die daarvoor door heel Sumatra als Nederlands en Engels sprekende gids werkte voor Europese en Amerikaanse gasten. Sinds 1991 hebben Diana Pardamean en haar echtgenoot, de Nederlandse historicus Dirk A. Buiskool en hun capabele en enthousiaste Indonesische staf, hun succesvolle reisbureau ontwikkeld.

In 2006 openden we ons hotel Deli River met restaurant Omlandia op dezelfde locatie. Het concept van Deli River is een kleinschalig milieu vriendelijk familie hotel.

Ik ben geboren in 1962 in Padang Sidempuan en bracht mijn jeugd door in het mooie oude havenstadje Sibolga aan de Indische oceaan. In 1968 verhuisden we naar Medan. In 1980, in de eerste jaren van het Amerikaansen en Europese package-tour toerisme naar Sumatra, ben ik begonnen te werken als gids. Van Nederlandse missionarissen leerde ik de Nederlandse taal en daarna gidste ik ook Nederlandse touristen In 1991 stichten we Tri Jaya Tour & Travel gespecialiseerd in individuele op maat gemaakte programma’s voor kleine groepen.

Diana Pardamean

Tri Jaya Travel

Hoogezand Sappemeer in Nederland was mijn geboorteplaats in 1957. Na de studie geschiedenis aan de Rijks Universiteit Groningen, begon ik in 1990 te werken als docent Europese geschiedenis aan de Universiteit van Noord Sumatra in Medan. Naast het docentschap heb ik samen met Diana, Tri Jaya Tour & Travel opgericht. Voor onze gasten ontwikkelen wij uiteenlopende speciale programma’s door Sumatra waaronder historische tours. Hiervoor schreven we het boek Tours “throught historic Medan and its Surroundings”.

Publicaties by Dirk A Buiskool

Dirk Aedsge Buiskool

Tri jaya travel

Verschillende soorten auto’s die worden gebruikt door Tri Jaya Tour & Travel