Dag 1.
Na aankomst op het vliegveld van Manado wordt u afgehaald en naar het Tasik Ria Resort gebracht voor overnachting.
Dag 2.
Na een vroeg ontbijt begint u aan de Tangkoko Rain Forest tour. Tongkoko is een van de best geconserveerde regenwouden van Sulawesi met prachtige flora en fauna in een bergachtig gebied. Het is een spectaculair natuurreservaat waarbij u zeldzame dieren  kunt zien zoals de de Hornbill Neushoornvogel,  Macaca Nigra apen en de Tarsius Spectrum, de kleinste aapjes ter wereld. In de namiddag rijdt u terug naar Manado. Overnachting in Tasik Ria Resort.
Day 3.
In de ochtend vaart u met een motorbootje naar het eiland Bunaken waar u kunt duiken en snorkelen in een van de beroemdste zeetuinen ter wereld. De tour is inclusief snorkels en zwemvliezen en lunch op het eiland. In de namiddag gaat u terug naar Manado. Overnachting in Tasik Ria Resort.
Dag 4.
Deze dag maakt u een stadstour door Manado gevolgd door een excursie naar het hoogland van de Minahasa. U bezoekt de Ban Hian Kiong Chinese Tempel, het  monument van Sam Ratulangi en het Tondano meer. Ook kunt u de Japanse grotten bezoeken aangelegd door dwangarbeiders tijdens de tweede wereldoorlog op bevel van de Japanners. Na een bezoek aan Waloan waar u traditionele Minahasa  huizen kunt zien gaat u terug naar Manado. Overnachting in Tasik Ria Resort.
Dag 5.
In de loop van de dag wordt u naar het vliegveld gebracht voor de vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijs:

  • 02 tot 03 personen US$ 690.00.- per persoon.
  • 04 totl 06 personen US$ 660.00.- per persoon.

De prijs is inclusief:

  • Overnachting in goede medium klas hotels in 2 persoonskamers
  • Dagelijks ontbijt
  • Transport in comfortable air-conditioned minibus of bus incl. brandstof
    Chauffeur, zijn maaltijden en overnachtingen
  • Boot naar het eiland Bunaken vice versa
WhatsApp us whatsapp