Dag 1.
Na aankomst op het vliegveld Hasanuddin Airport van Makassar wordt u afgehaald waarna u vertrekt naar Tanjung Bira. Onderweg bezoekt u Bugis dorpjes waar men nog op traditionele wijze authentieke Bugis prauws (boten) bouwt. De Bugis en Makassarezen zijn beroemde boten bouwers in Indonesie en u kunt ze hier aan het werk zien. Overnachting in Tanjung Bira.
Dag 2.
Na het ontbijt vertrek naar Sengkang. Onderweg bezoekt u mooie Kajang dorpjes en kunt het traditionele huis van de Ammato stam zien. Overnachting in Sengkang.
Dag 3.
Vroeg in de morgen kunt u eerst genieten van de zonsopgang boven het Tempe meer. Na het ontbijt gaat u naar zijde fabriek waar de vrouwen op traditionele wijze zijde weven. Vervolgens vertrek naar het land van de Toraja via Palopo. Overnachting in Tanah Toraja.
Dag 4.
Na het ontbijt volle dag excursie naar door het land van de Toraja. U begint in Lemo met rijen traditionele Tau Tau poppen en de hangende graven. In Londa worden de doden begraven in natuurlijke grotten met belangrijk ceremonieel. Kete-Kesu is a traditioneel  Toraja dorp, waar u de authentieke Tongkonan rijstschuren kunt zien beroemd vanwege hun  houtsnijwerk. Overnachting in hotel.
Dag 5.
Opnieuw een volle dag excursie door Toraja. Deze dag bezoeken we  Pallawa en  Sa’dan, de weefdorpjes en Marante en Nanggala, traditionele Toraja dorpjes met grote Tongkonan en 14 rijstschuren.ce barns. Overnachting in hotel.
Dag 6.
Vroeg in de ochtend vertrekt u na het ontbijt naar terug naar Makassar. Lunch onderweg in een sea food restaurant in Pare-Pare. Overnachting in Makassar.
Dag 7.
Na het ontbijt maakt u eerst een stadstour door Makassar. Hierna vertrek naar het vliegveld voor de vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijs:

  • 02 tot 03 personen US$ 745.00.– per persoon.
  • 04 totl 06 personen US$ 625.00.- per persoon.
  • 07 totl 10 personen US$ 590.00.- per persoon.
  • Single room supplement US$ 170.00.- per person.

De prijs is inclusief:

  • Overnachting in goede medium class hotels in 2 persoonskamers
  • Dagelijks ontbijt
  • Transport in comfortable air-conditioned minibus of bus incl. brandstof Chauffeur, zijn maaltijden en overnachtingen
WhatsApp us whatsapp