Orang Utan Bohorok / Bukit Lawang Dag Tour

Orangutan Bukit Lawang
Vanaf: USD 100
Medan – Bukit Lawang / Bohorok in het Gunung Leuser Natuurreservaat. De route naar Bukit Lawang duurt circa 3,5 uur via vele rubber en palmolie plantages. Omstreeks het middaguur arriveert u in Bohorok / Bukit Lawang. Hier ziet u de orang utans in hun natuurlijke omgeving in de jungle tijdens een 3 uur durende wandeling met een gids. Een goede conditie en schoenen met goed profiel is vereist.

Tijdens de wandeling kunt u Orang Utans, Siamang met de lange armen, Thomas Leave Apen, lang staart Macaque, Gibbons, verschillende soorten reptielen en een verscheidenheid aan vogels  zien. Na de trekking gaat u terug naar Medan.

Orang Utan Bukit Lawang Dagtour, Programma en Hoogtepunten

Zie de Orang utans in hun natuurlijke  omgeving in de jungle. Het programma begint om 8 uur in Medan vanuit uw hotel waarna u in 3,5 uur via een mooie route langs vele plantages naar het Orang utan rehabilitatie centrum in Bohorok / Bukit Lawang rijdt. We kunnen u ook van het vliegveld afhalen wanneer u met een ochtendvlucht arriveert. Vanuit Singapore of Kuala Lumpur is het een uur vliegen naar Medan. In dit indrukwekkende natuurreservaat ziet u de Orang utans tijdens een tocht door de jungle. Tijdens de wandeling door de jungle krijgt u informatie van uw gids over de flora en fauna van het Gunung Leuser Nationale Park. Vergunning en entreebewijs is inclusief deze tour. Een redelijke conditie is van belang

U maakt de 3 uur durende jungle trek door het tropisch regenwoud met een ervaren gids, tijdens de wandeling kunt u behalve Orangutans , Siamang apen met de lange armen, Thomas Leave Apen, Langstaart Macaque, Gibbons, diverse reptielen en vele vogelsoorten zien. Na de jungletrek keert u terug naar Bohorok vanwaar u weer naar uw hotel in Medan wordt gebracht.

Dagelijks vertrek om 8 uur, terug in Medan omstreeks 1900 uur.

*Het is aan te raden schoenen met goed profiel, extra t-shirt en een anti muggenmiddel mee te brengen.

Prijs :
• 2 tot 3 personen is US$ 105,- per persoon.
• 4 tot 6 personen is US$ 85,- per persoon.

De prijs is inclusief :
• Transport in comfortabele air-conditioned auto met brandstof
• Chauffeur en zijn maaltijden
• Entrée en parkeergelden
• Permit en locale gids om de orang utans te zien en 3 uur durende jungle wandeling

Exclusief:
– Maaltijden
-Fooien en donaties

Avontuurlijke indonesië vakanties en rondreizen Orang Utan Bohorok / Bukit Lawang Dag Tour

WhatsApp us whatsapp