Bali hoogtepunten in 6 dagen

Vanaf : USD 425
Het programma begint in Denpasar, vandaar wordt u naar het kunstenaarsdorp Ubud gebracht beroemd vanwege haar Balinese expressionistische schilderkunst. Vanuit Ubud excursie naar traditionele Balinese dansen, musea en Hindu tempels. Na Ubud reist u naar Sanur voor een verblijf in een hotel aan het strand. Vandaar maakt u weer een excursie naar de Batur vulkaan en naar dorpjes met zilversmeden en fraai houtsnijwerk. Aan het eind verblijf in Sanur in een hotel aan het strand.

Hoogtepunten

Kunstenaars dorp Ubud, Baron en Kris dans, musea en Balinese Hindu tempels, excursies naar dorpjes met zilverwerk huisindustrie en houtsnijwerk. Strandvakantie in Sanur als afsluiting.

Bali hoogtepunten

Dag 1

Bali. Na aankomst op het vliegveld van Bali (graag uw vluchtnummer geven) wordt u van het vliegveld afgehaald en naar Ubud gebracht. Ubud is het artistieke centrum van Bali waar al sinds de jaren 1930 kunstenaars zijn neergestreken en kunst hebben gemaakt in expressionistische stijl. U kunt hier schilderijen in de vele galleries alsmede andere kunstproducten. 2 overnachtingen in hotel Bali Spirit (Emerald room) in Ubud.

Dag 2

In de ochtend begint u met een excursie naar de Barong en Keris Dans. Deze dans representeert de metafysische strijd tussen goed en kwaad. De Barong de goede kracht in de natuur. Na de Barong dans reist u verder naar het Agung Rai Museum en daarna naar de indrukwekkende Pura Dalem Agung tempel. Vervolgens gaat u naar Wanara Wana of het heilige apenbos en het paleis van Puri Saren in Ubud. In Sribatu kunt u bijzondere kruidentuinen zien. Hierna gaat u terug naar uw hotel.

Dag 3

Ubud – Sanur. Deze dag wordt u naar Sanur gebracht.. U verblijft 3 nachten in hotel Parigata Resort (Run of the house) in Sanur. Dit is een fijn hotel direct aan het prachtige strand van Sanur.

Dag 4

Sanur – excursie. Na het ontbijt vertrekt u naar het dorpje Celuk, centrum van zilversmeden en vervolgens naar Tegalalang met haar prachtige rijstterrassen. Hierna reist u door naar Kintamani waar u een prachtig uitzicht heeft over de Batur berg. Dit is een 1500 meter hoge actieve vulkaan naast het mooie Batur meer. Op de terugweg rijdt u via Denpasar voor een bezoek aan de Goa Gajah of olifantengrot, vervolgens gaat u naar het dorpje Mas, beroemd om haar fraaie houtsnijwerken en het dorpje Tohpati met mooie Batik galleries. In de namiddag gaat u terug naar uw hotel.

Dag 5

Sanur – eigen programma heerlijk aan het strand. Geen vervoer.

Dag 6

Sanur – Bali airport. Eigen programma tot dat u vertrekt naar het vliegveld voor de vlucht naar uw volgende bestemming. Einde van uw Bali programma.

Prijs

2 – 3 personen is Euro 400 – per person

4 – 6 personen is Euro 365 – per person

Toeslag eenpersoonskamer Euro 200

Inclusief

Overnachtingen in bovengenoemde hotels in tweepersoonskamers

Dagelijks ontbijt

Transfer Airport – Ubud

Transfer Sanur – Airport

Entrée- en parkeergelden volgens programma

Vervoer in prive auto

Engels sprekende gids voor alle excursies

Exclusief

Internationale en binnenlandse vluchten

Maaltijden (lunch en diner)

Persoonlijke uitgaven en fooien

Hoogseizoen toeslag (Juli – Sept’18 & 15 Dec’18 – 15 Jan’19) = Euro 50 – per persoon

Het programma kan zonder probleem worden aangepast. U kunt ons hierover een email sturen naar tours@trijaya-travel.com